MUSK ROSE, Filmvax/bivax med nyponolja, 20 skivor (artnr KV71)

Bivax att ta bort oönskad hårväxt i ansikte och kropp. Inga remsor behövs. Utmärkt även för brasiliansk vaxning. 20 skivor/pkt

165,00 kr
Artikelnr: KV71
Kategori: Vax och tillbehör,  
Taggar:

Bivax med nyponolja, för ansikte, bikinilinje, brasiliansk, axiller etc. Inga pappersremsor behövs, man drar i själva vaxet när man rycker bort hårstråna. Vaxet är oljelösligt, vaxrester kan tas bort med special olja (artikel KV76).

ANVÄNDNING:

1. Smält några vax-skivor i en elektrisk vax-värmare (artikel KV35). Lägg inte vaxet direkt i värmare utan lägg det i behållaren som du ställer i värmaren. Vaxet är klart när konsistensen är som tjockt flytande honung.
2. Kontrollera alltid vaxets temperaturen på insidan av din underarm innan du börjar vaxa. Vaxet får inte vara för varmt.
3. Applicera vaxet med hjälp av medföljande spatel. Stryk ett jämnt knappt 0,5- 1 mm tjockt lager vax på det önskade området medhårs ca 5-8 cm lång, vänd spateln och dra tillbaka så att du får ett jämnt avslut.
4. Vänta ca 5-10 sekunder så att vaxet hinner stelna och torka så mycket att hårstråna fastnar och inte glider ut när du drar av det men det behöver inte bli stenhårt.
5. Spänn huden och håll emot med en hand medan du tar upp kanten på vaxet med den andra handen och drar av det mothårs, snabbt och bestämt parallellt med huden.
6. Vaxrester kan tas bort med special olja (KV76). Oljan torkas av med varm fuktig handduk.
7. Som avslutning, applicera hårväxthämmande produkt (KV185) som är även lugnande och återställande. Använd gärna den regelbundet mellan vaxningarna och helst dagligen i 10-12 dagar efter vaxning.
8. Undvik att sola under minst 24 timmar efter vaxning.

Tips: Prova, testa och träna vaxning på ett mindre, inte så känsligt område först, t ex underben.

Storlek: 20x20 gr

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.