Specialpris
Bivax startpaket med 50 st spatlar
BIVAX STARTPAKET (artnr KV30)

Elektrisk vax-värmare, bivax och spatlar till paketpris.

Ordinarie pris 1 209,00 kr

Special Price 1 045,00 kr

Artikelnr: KV30
Taggar:

Det är lätt och smidigt att smälta varm vax och bivax i denna elektriska vax-värmaren. I paketet ingår även en insats / bytta. Man lägger bivaxet i insatsen / byttan för att smälta. Värmaren kan även användas till att värma vax i burk, då ställer man burken direkt i värmaren.

Paketet innehåller:

1 st KV35 Elektrisk värmare med bytta
1 st KV71b Varmvax i skivor (20 skivor)
1 st KV250 Träspatlar (50 st)

ANVÄNDNING:

1. Smält några vax-skivor i den elektriska vax-värmaren. Lägg inte vaxet direkt i värmare utan lägg det i behållaren som du ställer i värmaren. Vaxet är klart när konsistensen är som tjockt flytande honung.
2. Kontrollera alltid vaxets temperaturen på insidan av din underarm innan du börjar vaxa. Vaxet får inte vara för varmt.
3. Applicera vaxet med hjälp av medföljande spatel. Stryk ett jämnt knappt 0,5- 1 mm tjockt lager vax på det området som ska vaxas. Stryk vaxet medhårs ca 8-10 cm lång, vänd spateln och dra tillbaka så att du får ett jämnt avslut.
4. Vänta ca 5-10 sekunder så att vaxet hinner stelna och torka så mycket att hårstråna fastnar och inte glider ut när du drar av det men det behöver inte bli stenhårt.
5. Spänn huden och håll emot med en hand medan du tar upp kanten på vaxet med den andra och drar av det mothårs, snabbt och bestämt parallellt med huden.
6. Vaxrester kan tas bort med special olja (KV76). Oljan torkas av med varm fuktig handduk.
7. Som avslutning, applicera hårväxthämmande produkt (KV185) som är även lugnande och återställande. Använd gärna den regelbundet mellan vaxningarna och helst dagligen i 10-12 dagar efter vaxning.
8. Undvik att sola under minst 24 timmar efter vaxning.

Tips: Prova, testa och träna vaxning på ett mindre, inte så känsligt område först, t ex underben.

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.