VATTENLÖSLIGT SOCKERVAX, jordgubb (artnr KV562)

Ett vattenlösligt sockervax som är lätt att värma och vaxa med. Har härlig mild jordgubbsdoft. Fruktos gör huden jämn len och fin. Vaxrester sköljer man lätt bort med ljummet vatten.

99,00 kr
Artikelnr: KV562
Kategori: Vax och tillbehör,  
Taggar:

Vill du ha ett vax som är lätt att använda samt går att ta bort vaxrester med bara vatten? Prova jordgubb sockervax. Vaxet har en förförisk mild doft, innehåller fruktos som gör huden slät, mjuk, len och ger den glans. Det går att värma försiktigt i mikrovågsugn, i varm vattenbad eller i solen.

OBS! Vaxet får inte vara för flytande, för varmt, det kan orsaka brännskada. Kontrollera alltid temperaturen noggrant innan du applicerar på huden.

ANVÄNDNING:

1. Värm vaxet i varm vattenbad eller försiktigt på låg effekt i mikrovågsugn eller i solen. Konsistensen ska vara väldigt tjockt flytande.
2. Rengör huden. Huden ska vara ren, torr och fetfri. Om det är varmt eller du svettas och huden fuktig pudra huden lite lätt.
3. Kontrollera temperaturen så att vaxet inte är för varmt.
4. Applicera ett tunnt lager vax med hjälp av en träspatel i hårväxtens riktning (medhårs).
5. Lägg en pappersremsa över vaxet du strök på, tryck till så den fastnar i vaxet (lämna ca 1-2 cm av remsan för att hålla i och dra).
6. Håll huden spänd genom att hålla emot med en hand medan du drar av remsan mothårs med den andra handen, snabbt och bestämt, parallellt med huden. (om du drar för långsamt och uppåt irriteras huden mera och risken är större att hårstrån går av istället för att dras upp med rötterna).
7. Rengör huden från vaxrester med med ljummet vatten.
8.. Applicera hårväxthämmande produkt som är även lugnande åch återställande  t.ex KV185 eller BE01. Använd den gärna regelbundet mellan vaxningarna och helst dagligen i 10-12 dagar efter vaxning.
11. Undvik att sola under minst 24 timmar efter vaxning.

 

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.