EUKALYPTUS ROLL-ON VAX för män (artnr 0119)

Vaxet är framtaget för svår-vaxade män och kvinnor. Innehåller eukalyptusolja som har antiseptisk effekt och förebygger hårsäcksinfektion.

59,00 kr
Artikelnr: 0119
Taggar:

Vax för grova hårstrå och svår-vaxade män och kvinnor. Män och en del kvinnor har grövre hårstrå och tjockare hud. Hårrötterna sitter då ofta djupare och är svårare att få med. Innehåller Eukalyptusolja som har antiseptisk effekt och förebygger hårsäcksinfektion. Detta vax är avsett att värmas i en elektrisk vaxapparat / vaxkassett-värmare.

ANVÄNDNING:

1. Värm vaxet i en värmare / applikator (artikel KV74) i ca 30-40 minuter.
2. Rengör huden. Huden ska vara ren, torr och fetfri.
3. Ta kassettvärmaren med vaxkassetten och dra några gånger på en pappersremsa för att få igång roll-on och få den impregnerad med vax.
4. Rulla ett tunt lager vax medhårs på området som ska vaxas (tunt lager ger bättre resultat).
5. Lägg en pappersremsa över vaxet du rullat på, tryck och stryk medhårs i ca 3-4 gånger, så den fastnar i vaxet (lämna ca 1-2 cm av remsan för att hålla i och dra).
6. Håll huden spänd genom att hålla emot med en hand medan du drar av remsan mothårs med den andra handen, snabbt och bestämt, parallellt med huden. (om du drar för långsamt och uppåt irriteras huden mera och risken är större att hårstrån går av istället för att dras upp med rötterna).
7. Samma remsa kan användas igen på nytt område tills den är full med hår, sedan tar du en ny.
8. Rengör huden från vaxrester med Special olja KV76 när du är klar med vaxningen.
9. Torka av oljan med en varm fuktig handduk.
10. Applicera hårväxthämmande produkt som är även lugnande åch återställande  t.ex KV185. Använd den gärna regelbundet mellan vaxningarna och helst dagligen i 10-12 dagar efter vaxning.
11. Undvik att sola under minst 24 timmar efter vaxning.

TIPS: Prova, testa, träna vaxning på mindre och inte så känslig område först, t ex underben. OBS! Förvara kassetterna alltid stående.

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.