ANTHOGENOL blodkärl stärkare (artnr Q0001)
Anthogenol stimulerar microcirkulationen samtidigt som den stärker blodkärl och kapillärer. Håller hjärta, inre organer, huden med mera friska. Lev friskt och åldras hälsosamt med hjälp av Anthogenol!
289,00 kr
Artikelnr: Q0001
Kategori: Näringstillskott,  
Taggar:

Alla muskler och vävnader i vår kropp får sin näring och livskraft via blodet. Våra blodkärl, dvs. våra artärer, vener och kapillärer, garanterar att de viktiga näringsämnena transporteras till ställen där de ska vara i kroppen. Välfungerande blodkärl är en förutsättning för att våra ögon, vårt hjärta och till och med vårt största organ huden ska må bra!

Mikrocirkulationen är viktig för transport av näringsämnen till alla våra celler, organ och vävnader så att kroppens delar kan fungera optimalt. MASQUELIER’s® Anthogenol® stimulerar mikrocirkulationen så att du kan åldras hälsosamt.

Stimulerar kollagenbildningen. Kollagen är ett protein på utsidan av cellen. Det bildar starka och olösliga fibrer som är nödvändiga byggstenar för stödvävnaden i hela kroppen. Kollagenet gör stödvävnaden stark och stöder den. Det finns kollagenstrukturer exempelvis i brosk, ben, senor, kring de inre organen och i huden. Kollagenets struktur försvagas då vi blir äldre eller då vår kropp utsätts för angrepp av fria syreradikaler som en konsekvens av olika stressfaktorer. Preparatet MASQUELIER’s® Anthogenol® stimulerar bildningen av friskt kollagen och begränsar de skador som syreradikaler förorsakar.

DOSERING: 2-4 kapslar dagligen med vatten eller juice. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Om du är gravid vänligen rådgör med din läkare innan du tar detta kosttillskott. Den vegetabiliska kapseln är även lämplig för veganer.

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.